Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Reis in stijl met Sovjet Reizen in een privétrein langs mooie routes en bezoek onderweg de mooiste steden.
 
Wat te denken van onze comfortabele 14-Daagse luxe treinreis Oriënt Silk Star langs de Zijderoute in Centraal-Azië, waarin u kennismaakt met Kazachstan, Oezbekistan en Turkmenistan. Tijdens deze treinreis langs de beroemde handelsroute ziet u het landschap gaandeweg veranderen van woestijnen in besneeuwde bergtoppen en bezoekt u fascinerende historische steden als Tashkent, Khiva en Samarkand en de bijzondere hoofdstad Ashgabat.

Reis op zeer comfortabele manier met de 15/16 -Daagse legendarische Trans-Siberië treinreis over 7600 km spoor van Moskou naar Beijing of omgekeerd, onderweg kennis makend met het uitgestrekte Siberië, de steppen, het Baikal meer en Gobi woestijn. In de steden maakt u interessante excursies en aan boord van de privétrein geniet u van de uitstekende service en heerlijke maaltijden.

Hebt u altijd al gedroomd van een ontdekkingsreis per trein over bijna 9000 km spoor, onderweg 7 tijdzones passerend. Ervaar tijdens deze Trans-Siberië Express de gastvrijheid en cultuur van Rusland, Mongolië en China. Uw Nederlandstalige reisleiding laat u op een ontspannen manier genieten van deze avontuurlijke reis.

Vertrek met de trein via Petrozavodsk richting Moermansk, de meest noordelijk gelegen stad boven de poolcirkel. Maak uw reis compleet met een excursie naar de Barentszzee, de atoomijsbreker “De Lenin” of een bezoek aan het Instituut voor Poolonderzoek en eindig deze avontuurlijke reis in de culturele hoofdstad van Rusland, Sint-Petersburg.
 

 


Toon

21-Daagse groepsreis Transsiberië en Mongolië Express door Rusland, Mongolië en China

 • Spoor langs het enorme Baikalmeer
 • Nomadische bevolking en cultuur
 • Het avontuur wacht op u
 • Bezoek aan de indrukwekkende hangende tempels en Yugang grotten

Een reis met de Trans-Siberië Express is voor veel mensen een droom. Met deze groepsreis reist u in een klein gezelschap over de meest beroemde spoorlijn ter wereld doorheen 7 tijdzones en 3 landen. U ervaart het uitgestrekte Siberië op een ontspannen manier vanuit de trein en verkent Irkoetsk en de magische natuur ro ...(lees meer) ndom het Baikalmeer. In Mongolië overnachten we in een traditionele nomadentent en in China wandelt u over de Chinese Muur en ziet u de Verboden Stad. De Nederlandstalige reisleiding zorgt ervoor dat u ontspannen geniet van deze avontuurlijke reis.

...(inklappen)

14-Daagse luxe treinreis Oriënt Silk Star - Zijderoute – Kazachstan, Oezbekistan, Turkmenistan.

 • 7 UNESCO-werelderfgoedlocaties (Nisa, Merw, Itchan Kala Khiva, Bukhara, Samarkand, Shakhrisabz, Turkestan)
 • Bezoek aan het indrukwekkende Registan plein
 • Comfortabele privétrein met 5 verschillende categorieën
 • Opgravingen van de oude stad Afrosiyob

Deze reis per luxetrein maakt u vertrouwd met de vele culturen langs de legendarische zijderoute en talloze plaatsen die geschiedenis hebben geschreven, waaronder niet minder dan 7 UNESCO-werelderfgoed locaties. Deze Centraal-Aziatische landen strekken zich uit van de Kaspische Zee tot het Tien Shan-gebergte en hebben een rijke ...(lees meer) geschiedenis die u kunt opsnuiven tijdens deze indrukwekkende reis per privétrein. 

...(inklappen)

15-Daagse luxe treinreis Tsarengoud van Beijing naar Moskou

 • Droom weg onder de sterrenhemel van de Mongoolse steppe
 • Russische BBQ aan de oever van het Baikalmeer
 • Bezoek aan de Verboden Stad, symbool van de Ming dynasty
 • Zeer compleet programma inclusief excursies, entreegelden en maaltijden

De Tsarengoud behoort tot de meest comfortabele manier om de legendarische Trans-Siberië treinreis te maken. De privétrein reist over ruim 7600 km spoor. U vertrek vanuit de wereldstad Beijing dwars door de Gobi woestijn, steppen en het uitstrekte Siberië naar de fascinerende metropool Moskou. Onderweg maakt u ...(lees meer) interessante excursies in de steden die hun ontwikkeling te danken hebben aan de spoorlijn. U bezoekt o.a. het Terelj National Park, het boeddhistische Oelan Oede, het wereldberoemde Baikal meer om de reis af te sluiten op het Rode Plein in Moskou. Met culinair hoogstaande maaltijden aan boord en een uitstekende service van de bemanning is dit een absolute droomreis!

...(inklappen)

16-Daagse luxe treinreis Tsarengoud van Moskou naar Beijing

 • De charme en sfeer aan boord
 • De eindeloze uitgestrektheid van de Siberische bossen
 • Hef een glas op de Europees-Aziatische grens
 • Ervaar onbekende, fascinerende steden in het spoor van de tsaren

De Tsarengoud behoort tot de meest comfortabele manier om de legendarische Trans-Siberië treinreis te maken. De privétrein reist over ruim 7600 km spoor en doorkruist daarbij meerdere tijdzones doorheen de Siberische bossen, Mongoolse steppen en woestijn naar Beijing. Onderweg maakt u interessante excursies in de st ...(lees meer) eden die hun ontwikkeling te danken hebben aan de spoorlijn. U bezoekt o.a. het wereldberoemde Baikal meer, het boeddhistische Oelan Oede, het prachtige Terelj National Park in Mongolië voordat u aankomt in wereldstad Beijing waar een bezoek aan de Verboden Stad en de Chinese Muur tot de hoogtepunten behoort. Met de culinair hoogstaande maaltijden aan boord en uitstekende service van de bemanning is deze Trans-Siberië reis absolute droomreis!

...(inklappen)