Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Fiets- en wandelreizen naar Rusland

Sovjet Reizen biedt diverse fietsvakanties en wandelvakanties naar Rusland aan. 

Het fascinerende schiereiland Kamtsjatka, gelegen in het verre oosten van Rusland is de ideale bestemming voor liefhebbers van een wandelreis. 
Bij de avontuurlijke wandelreis naar Kamsjatka zult u schitterende vergezichten, bruine beren en vulkanen zien. Een wandelvakantie in Rusland staat synoniem voor een unieke belevenis.
 
Een fietsreis door Rusland ?
Jazeker! Tussen de metropolen Moskou en Sint-Petersburg treft u een authentiek platteland. Afwisselende landschappen, dorpen, bezienswaardigheden en een uiterst gastvrije bevolking vormen de ideale basis voor een fietsvakantie. De wegen zijn goed begaanbaar en met het milde klimaat vormt Rusland de ideale fietsbestemming
 
Een aanbod van fiets- en wandelreizen treft u hieronder. Boek eenvoudig en online uw fietsvakantie of wandelvakantie naar Rusland

Toon

9-Daagse begeleide fietsreis van Moskou naar Sint-Petersburg

  • Een zorgvuldig geplande route
  • Begeleiding onderweg
  • Het échte Rusland onderweg, geen massatoerisme
  • Mogelijkheid tot upgrade naar E-bike

Ontdek Rusland met de fiets! Voor veel mensen een ideale manier om deze route per fiets te ontdekken. Deze tocht is een combinatie van kunst en geschiedenis in Moskou en Sint-Petersburg. Tevens is het een combinatie van prachtige landschappen en rust tijdens het traject. Vlakke wegen en goede begeleiding maken dat dit voor iede ...(lees meer) re fietser een geweldige ervaring zal zijn.

...(inklappen)