Homepage » Slovenië

Reizen naar Slovenië

Een rondreis in Slovenië met Nederlandstalige gids boek je bij Sovjet Reizen. Het is een land dat alles heeft; kust, bergen, meren, kastelen en wijnvelden. De prachtige art nouveau hoofdstad Ljubljana is een verfijnde mix van architectuur en cultuur. Slovenië biedt het beste van Europa op een kleine oppervlakte.

1 GEVONDEN REIZEN

Bekijk hieronder ons aanbod van alle reizen die Sovjet Reizen aanbiedt!Mocht uw reis er niet bij zitten, neem dan contact op met Sovjet Reizen, want ook individuele reizen kunnen wij voor u op maat maken. Tevens organiseren wij regelmatig groepsreizen-op-maat voor privé groepen zoals verenigingen, universiteiten, brancheorganisaties etc.

1 GEVONDEN REIZEN

Groepsreizen overige landen dan RuslandOok dit jaar biedt Sovjet Reizen weer schitterende en betaalbare reizen aan naar de voormalige Sovjetlanden en daarbuiten. Alle reizen die Sovjet Reizen aanbiedt hebben hun eigen charme. Wat uw vakantiebestemming ook is, in ons aanbod reizen kunt u kiezen voor een cultuurvakantie, rondreizen en individuele reizen. U kunt er zeker van zijn dat uw reis met de juiste zorg is uitgestippeld.Sovjet Reizen heeft en ...