Homepage » Roemenië

Reizen naar Roemenië

Het grootste aanbod van reizen naar Roemenië vindt u bij Sovjet Reizen. Een reis naar Roemenië is een reis waar cultuur & natuur centraal staan.
Als u kiest voor een reis naar Roemenië biedt Sovjet Reizen u naast de 8-daagse Nederlandstalige groepsreis naar Roemenië ook een 8-daagse rondreis met Engelstalige gids alsook een fly-drive aan.
Bij een groepsreis is alles tot in de puntjes verzorgd en inclusief. Goede accommodaties, alle entreegelden, vol-pension en een deskundige gidsen.

Een reis naar Roemenië is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons
aanbod van reizen naar Roemenië.

2 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Roemenië gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Roemenië wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

1 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Roemenië. Een reis naar Roemenië begint meestal in Boekarest. Kiest u voor een groepsreis naar Roemenië, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. De meest klassieke reis is uit ons aanbod is de 8-daagse reis Roemenië. Een reis door Roemenië is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aa ...

1 GEVONDEN REIZEN

Een Fly-drive reis naar Roemenië is een fantastische manier om op uw tempo kennis te maken met een land. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak u onderweg stopt om de omgeving te ontdekken en kennis te maken met de lokale cultuur.De routes van onze populaire Fly-drive reizen naar Roemenië zijn met zorg samengesteld. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de basisroute van de Fly-drive naar eigen wens aan te passen.