Homepage » Polen

Reizen naar Polen

Bekijk ons aanbod van reizen naar Polen. Zo biedt Sovjet Reizen een mooie rondreis door Polen aan, waarbij u de diverse culturen van het land te zien krijgt, maar ook een adembenemend stuk landschap. Tijdens de groepsreis Polen  ziet u de contrasten tussen het eenvoudige leven op het platteland, maar ook de levendige hoofdstad Warschau, het oude centrum van Kraukau, de zoutmijnen van Wiliczka en het concentratiekamp Auschwitz. Maak een bijzondere reis door Polen.

2 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Polen gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Polen wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

2 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Polen.Een reis naar Polen begint meestal in Krakau of Warschau.Kiest u voor een groepsreis naar Polen, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. De meest klassieke reis is uit ons aanbod is de 11-daagse reis Polen. Zeer populair is ook de 13-Daagse reis naar Polen & de Baltische Staten.Een reis door ...