Homepage » Iran

Groepsreizen naar Iran.

Het grootste aanbod van rondreizen naar Iran vindt u bij Sovjet Reizen.
Een reis naar Iran is een reis waar cultuur centraal staat. Als u kiest voor een reis naar Iran biedt Sovjet Reizen u naast de groepsreiz naar Iran ook een individuele reis naar Iran aan.
Bij een groepsreis is alles tot in de puntjes verzorgd en inclusief. Goede accommodaties, comfortabel transport, een deskundige gids en een Nederlandstalige reisleid(st)er.

Een reis naar Iran is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Iran.

2 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Iran gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Iran wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

1 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Iran. Een reis naar Iran begint meestal in Teheran.Kiest u voor een groepsreis naar Iran, dan biedt Sovjet Reizen u de populaire 15-daagse reis langs de hoogtepunten van Iran aan.Een reis door Iran is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van Iran reizen.

1 GEVONDEN REIZEN

Bent u op zoek naar een individuele reis naar Iran, stad of platteland of misschien een combinatie van alles? U wilt niet in groep reizen maar wel het gemak dat alles vooraf is vastgelegd?Dan is een reis uit ons aanbod van individuele reizen naar Iran misschien iets wat u zoekt. Onze individuele reizen zijn met de ervaring van onze specialisten samengesteld. Vanzelfsprekend kan het zijn dat uw wens er ...