Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Riviercruise Oekraïne

Riviercruises over de Dnjepr van Kiev doorheen het grootste Oekraine naar Odessa zijn misschien wel het best bewaarde geheim in het aanbod cruises van Sovjet Reizen.
 
De Dnjepr vormt één van Europa's langste rivieren en stroomt dwars door Oekraïne en mondt uit in de Zwarte Zee. De steden langs de route vormen het culturele en industriele hart van dit prachtige land.
Legendarische steden zoals Kiev, Dnipro, Kherson en Odessa langs de vaarroute geven tijdens de georganiseerde excursies hun geschiedenis en cultuur prijs. 
Ervaar de lokale gebruiken of woon een onmiskenbare Kozakkenshow in Kherson bij. Wat dacht u van een avondvoorstelling in het prachtige theater van Odessa?

Tijdens uw cruise door Oekraïne is aan boord alles tot in de puntjes verzorgd. Een brede keuze uit kajuiten voorafgaande uw boeking, excellente maaltijden aan boord, excursieprogramma en interessante lezingen tijdens de cruise zorgen voor de nodige service en kwaliteit die u van een dergelijke riviercruise mag verwachten. 
 
Boek snel uw cruise over de Dnjepr in het aanbod cruises Oekraïne hieronder.
 

Toon

9-Daagse riviercruise van Kiev naar het zuiderse Odessa

  • Vaar over één van Europa's langste rivieren naar de Zwarte Zee
  • Dnipro en Kherson, gesticht door Catharina de Grote
  • De Gouden Koepels van het Holenklooster en de Sint-Sophiakathedraal
  • Alle maaltijden inbegrepen

Deze cruise neemt u mee over de majestueuze Dnjepr dwars door Oekraïne. Het prachtige landschap wordt afgewisseld door interessante excursies. In de steden waar het schip gedurende de riviercruise aanmeert vinden we de sporen van diverse overheersers en huidige bewoners. Oekraïne is een mooie mix met Griekse, Tataarse ...(lees meer) , Joodse en Russische invloeden. Historische kathedralen en kloosters worden afgewisseld door monumenten uit het Sovjettijdperk en interessante musea. Elke stad vertelt een eigen verhaal tijdens de cruise over de Dnjepr. Ervaar Oekraïne vanaf Kiev tot aan de Zwarte Zee en dat aan boord van de Dnjepr Princess.

...(inklappen)

13-Daagse riviercruise Oekraïne, de Dnjepr af van Kiev naar Odessa en terug naar Kiev

  • Vaar over één van Europa's langste rivieren naar de Zwarte Zee
  • De Gouden Koepels van het Holenklooster en de Sint-Sophiakathedraal
  • Alle maaltijden inbegrepen
  • Interessante lezingen aan boord

De majestueuze Dnjepr rivier behoort tot de langste rivieren van Europa en vertelt het verhaal van Griekse, Mongoolse, Tataarse, Ottomaanse, Kozakken, Joodse en Russische heersers en bevolkingsgroepen. In de steden langs de oever vinden we historische kathedralen en kloosters, monumenten uit het Sovjettijdperk en interessante muse ...(lees meer) a. Reis mee over de Dnjepr van Kiev naar Odessa aan de Zwarte Zee en maak kennis met de schoonheid van deze machtige rivier terwijl u geniet van het comfort aan boord van uw cruiseschip de Dnjepr Princess. ...(inklappen)