Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Fietsreizen en wandelreizen Georgië
 
Het prachtige Georgie ligt verscholen tussen de hoge bergtoppen van de Kaukasus, op de grens van Europa en Azië. Georgië is een divers land en biedt een grote variatie aan landschappen: de bergen, glooiende wijnvelden, de subtropische Zwarte Zeekust en het vruchtbare achterland.
Ook wandelen in de Kaukasus of Georgie, behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de wandelvakantie Georgië wandelt u door verrassend en kleurrijk Tbilisi, proeft u wat van de Georgische wijnen en wandelt u door het indrukwekkende hooggebergte van de Kaukasus. Tijdens de wandelreis Georgie maakt u een 4-daagse trektocht in de Svaneti regio en ontmoet de lokale bevolking die verlaten en vrij in de bergen van Georgië wonen. 
 
En fietsen door Georgie? Ook dit is mogelijk! Rijden op een fiets door Georgië is een intens avontuur. U stopt regelmatig om te genieten van het landschap en de natuur. Een auto zal u begeleiden om de bagage te vervoeren en bij onvoorziene situaties. In de avond slaapt u in comfortabele hotels of pensions en wacht er een heerlijke Georgisch diner met een wijn op u. 
U maakt een fietstocht naar de wijnregio Kakhetië en over de Georgian Military Highway naar Kazbegi, het prachtige berggebied in de Kaukasus. U fietst op uw eigen tempo en ontmoet de vriendelijke bevolking!
 
Het aanbod van fiets- en wandelreizen in Georgië treft u hieronder. Boek eenvoudig en online uw fietsvakantie of wandelvakantie naar Georgië!

Toon

9-Daagse begeleide fietsreis door Georgië

  • Een veelzijdige reisbestemming!
  • Verken de grottenstad van David Gareja, een unieke site met fantastische semi-woestijnlandschappen
  • Het ultieme gevoel van vrijheid
  • Overnachtingen in guesthouses bij lokale bevolking

...(lees meer) und-color: rgb(255, 255, 255);">Het fascinerende Georgië ligt verscholen tussen de hoge bergtoppen van de Kaukasus, op de grens van Europa en Azië. De bergen en de glooiende wijnvelden zijn nooit ver weg van de traditionele dorpen met eeuwenoude kloosters en kerken. Met deze fietsreis maakt u op een ontspannen, actieve manier kennis met dit bijzondere land. Fietsexcursies worden afgewisseld met verplaatsingen per comfortabel transport zodat u in korte tijd veel van het land kan zien.

...(inklappen)

15-Daagse wandelreis door Georgië

  • Afgelegen bergdorpen waar de tijd stil staat
  • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
  • Een ideale mix tussen cultuur en natuur
  • Grote variatie aan landschappen, rijke cultuur en de heerlijke keuken en wijnen

Het prachtige Georgië ligt verscholen tussen de hoge bergtoppen van de Kaukasus, op de grens van Europa en Azië,  De bergen, de glooiende wijnvelden, de subtropische Zwarte Zeekust en het vruchtbare achterland zorgen ervoor dat dit kleine land zich bijzonder leent voor de natuurliefhebber en een wandelvakantie. D ...(lees meer) e gastvrije bevolking ontvangt u na een intensieve dag met een rijk gedekte tafel vol lokale specialiteiten. Uiteraard slaan we in deze wandelreis het levendige Tbilisi met haar badhuizen en smalle straten met gekleurde balkons niet over.

...(inklappen)