Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Groepsreizen door Bosnië en Herzegovina
 
Maak een afwisselende rondreis door de Balkan, het hart van de Donaumonarchie en bewonder Bosnië-Herzegovina en 7 andere Balkan landen.
Bewonder in Bosnië en Herzegovina de mooie historische bouwwerken in Sarajevo en ontdek de combinatie van westerse en oosterse culturen in Mostar. En maak een wandeling in de Mokra Gora vallei, waar u van de mooie natuur kunt genieten. 
 
Een reis door de 'nieuwe landen'op de Balkan is interessant en verrassend. De culturele diversiteit is groot in de Balkan landen en met name in Bosnie en Herzegovina, die hebben moeten zoeken naar hun eigen identiteit. Reizen naar Bosnië en Herzegovina betekend prachtige natuur, mooie stranden, meren en baaien en hartverwarmende gastvrijheid. 
 

Toon

14-Daagse rondreis Balkan Caleidoscoop

  • Kronkelende rivieren, idyllische baaien, meren met helderblauw en turquoise water
  • Hippe steden met een boeiende geschiedenis
  • Nog vele onontdekte plaatsen weg van de massa
  • Moskeeën, kerken, kathedralen en kloosters, een mooie mix van oost en west

Er was een tijd waarin mensen zeiden dat de Balkan het 'kruitvat van Europa " is. Inderdaad staat de geschiedenis hier vol met plotselinge uitbarstingen van het gepassioneerde volk. Oorlogen gaan voorbij en nu kunnen we tijdens een rondreis in de Balkan genieten van de mooie eigenschappen van de zonnige zijde van de Ba ...(lees meer) lkan: mooie en ongerepte natuur, oude kloosters en gezellige steden. Dit is de plaats waar Europa het Oosten ontmoet, waar christenen en moslims eeuwenlang naast elkaar hebben gewoond en waar oude tradities samengaan met het ritme van de 21e eeuw. Tijdens deze internationale groepsreis door de Balkan komt u in 8 landen; Bulgarije, Servië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro, Kosovo, Albanië en Noord-Macedonië.

...(inklappen)