Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Individuele reizen naar Armenië

Wat fijn dat u overweegt een individuele reis Armenië te maken! Een goede overweging, aangezien dit compacte land groots is aan diversiteit qua natuur en bezienswaardigheden.

Tijdens uw individuele reis naar Armenië komt u in aanraking met een uiterst gastvrije bevolking, verkent u de mondaine hoofdstad Jerevan, kunt u interessante musea bezoeken maar ook de devotie van de bevolking voor de religie in mystieke kerkjes en kloosters ervaren. De authentieke dorpjes waar de tijd al lange tijd stilstaat worden afgewisseld door prachtige landschapstaferelen, wijngaarden, meren en prachtige canyons.

Vanzelfsprekend is het goed mogelijk om zelf door Armenië te reizen maar tot de mogelijkheden behoort uiteraard ook uw privéreis door Armenië met een auto en chauffeur.

Bekijk hieronder het aanbod van individuele reizen naar Armenië en laat u overtuigen waarom dit uw volgende bestemming moet worden.

Toon

12-Daagse stedenreis Jerevan, Tbilisi en Bakoe

  • Prachtige zichten op de Bijbelse Ararat met bezoek aan klooster van Khor Virap
  • Georgië, het geboorteland van de wijn
  • Tbilisi, een kruispunt van culturen in een trendy jasje
  • Vrijheid en flexibiliteit onderweg

Ontdek tijdens deze individuele rondreis de 3 hoofdsteden van de Kaukasus die, ondanks de eeuwenoude verbondenheid met elkaar, een duidelijk eigen en unieke identiteit hebben. In het Armeense Jerevan koestert men het uitzicht op Ararat. Opvallend in de stad zijn de vaak in Sovjetstijl gebouwde statige gebouwen en pleinen die de ...(lees meer) stad een bepaalde allure geven. Het Georgische Tbilisi is juist een smeltkroes van culturen. In het oude centrum met de zwavelbaden en kleurrijke houten balkons proeft u de sfeer van het oriëntaalse verleden terwijl men zich Europeaan beschouwt. U eindigt de reis in het dynamische Bakoe dat dankzij de olie-inkomsten getransformeerd is een stad met uitdagende architectuur en waarbij tegelijkertijd het historische centrum is behouden. Wij verzorgen uw vervoer en verblijf ter plaatse zodat u ontspannen kunt genieten van de hoofdsteden van de Kaukasus.

...(inklappen)