Reizen op maat

Reizen op maat, stel uw eigen reis samen!

Bij Sovjet Reizen is het ook mogelijk om naast groepsreizen uw eigen reis samen te stellen. Onze landenspecialisten voorzien u graag van een deskundig advies en in overleg wordt er een reisschema samengesteld. Zij hebben veel reiservaring en kennen veel bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, comfort en kwaliteit. Heeft u iets gelezen of gehoord over bepaalde plaatsen of bezienswaardigheden en wilt u dit nu echt een keer zelf gaan bekijken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bent gegarandeerd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving bij Sovjet Reizen.

Een reis begint vaak in een hoofdstad of andere belangrijke stad van een land waar u op kunt vliegen. Maatwerk is mogelijk in alle landen waar wij reizen naartoe aanbieden. Samen met onze agenten in de landen ter plaatse zorgen wij ervoor dat u veilig op reis kunt conform uw wensen!

Op onze website vindt u de nodige informatie om uw eigen reis samen te stellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw reis te baseren op ons bestaande aanbod en deze naar eigen wensen in te vullen of te verlengen. Indien u vragen heeft, kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.


Groepsreizen Op Maat & Incentives

Groepsreizen
Een groepsreis organiseren is niet zomaar gedaan. Elke reis kent andere wensen, voorwaarden en een andere invulling.
In de afgelopen jaren heeft Sovjet Reizen grote ervaring opgedaan met het organiseren van verschillende groepsreizen op maat. Zo hebben wij reizen georganiseerd voor verschillende bedrijven, verenigingen en onderwijsinstellingen. Een reis op maat vraagt om een professionele aanpak. Er zijn vele soorten reizen mogelijk, met verschillende thema’s en budgetten. Wij stellen reizen samen naar wens en adviseren u in keuze van hotels, restaurants en excursiemogelijkheden. Neem direct contact met ons voor het aanvragen van uw groepsreis op maat.

Incentive reizen
Wilt u uw medewerkers motiveren & stimuleren?
Wilt u de band met die belangrijke klant verder uitbouwen en uw imago versterken?
Wilt u goede medewerkers behouden?
Sovjet Reizen zal continue op zoek gaan naar ingrediënten die nodig zijn voor een voor uw groep unieke, exclusieve en onvergetelijke ervaring. Een incentive reis is naast maatwerk, ook een visitekaartje voor uw organisatie ten aanzien van personeel of (zaken)relaties. Het is van cruciaal belang dat alles tot in de puntjes geregeld is en aansluit op uw verwachtingspatroon. Wij nemen u graag mee voor een eventueel zogenaamde inspectiereis, waarbij u zelf kunt ervaren en oordelen of ons voorstel overeen komt met uw hooggespannen verwachtingen.
Neem direct contact met ons voor het aanvragen van uw incentive reis.

Zakelijke Dienstverlening
Sovjet Reizen staat ook klaar voor u met betrekking tot zakelijke dienstverlening.
Dankzij ons geavanceerde vluchtreserveringssysteem kunnen wij ten alle tijden de goedkoopste mogelijke vlucht voor u vinden.
Zakelijk dienstverlening waarmee Sovjet Reizen zich voor u tijdens de reizen mee bezighoudt is onder andere:
-  vliegtickets economy class alsmede business class
-  transfers van en naar de luchthaven
-  hotelaccommodatie van eenvoudig tot 5-sterren deluxe
-  visumafhandeling & legalisatie - ook eendagsprocedure en klaarleggen van
   documenten op schiphol
-  tolken (Nederlandstalig)
-  afspraken met bedrijven die u wilt bezoeken, eventueel met Nederlandstalige tolk
-  kaarten voor evenementen
-  eventuele excursies
-  binnenlands vervoer (trein, vliegtuig)

Vliegtickets
Uw vliegticket wordt in combinatie van uw programma snel en efficiënt geregeld. Sovjet Reizen biedt IATA-waardige luchtvaartmaatschappijen aan, waardoor u weet dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Afhankelijk van waar u naartoe wilt, is het mogelijk om zowel rechtstreekse vluchten als vluchten met een overstap te boeken. Wij kunnen een retour ticket voor u boeken, maar u kunt ook steden met elkaar combineren.

Luchtvaartmaatschappijen, waar wij veel mee samen werken zijn: KLM, Brussels Airlines, Lufthansa, Swiss Air, Austrian Airlines, Aeroflot, Turkish Airlines, Ukraine Airlines en LOT Polish Airlines. Wij zijn tevens gespecialiseerd in binnenlandse vluchten in de voormalige Sovjet Landen. Indien u naar een bijzondere bestemming wilt reizen, kunt u altijd informatie opvragen bij een van onze medewerkers. 

Accommodaties
Gaat u met Sovjet Reizen op reis, dan slaapt u in comfortabele en kwalitatief goede accommodaties. Uiteraard kunt u uw voorkeur voor een type accommodatie aangeven. Zo bieden wij moderne, maar ook klassieke hotels aan. We kunnen goedkope hostels aanbieden, maar ook centraal gelegen luxe hotels. Indien Sovjet Reizen een accommodatie voor u uitkiest, kiezen wij altijd een hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede sfeer. De hotels zijn over het algemeen goed en schoon en communicatie in de Engelse taal is gewoonlijk goed. De hotels die niet op onze website vermeld staan, kunnen wij doorgaans op aanvraag verzorgen. De hotels die wel vermeld staan op onze website, zijn altijd vanaf prijzen per persoon, per nacht inclusief ontbijt. De prijzen voor een 2-persoonskamer zijn gebaseerd op een bezetting van 2 personen. De door Sovjet Reizen gepubliceerde prijzen zijn, tenzij anders omschreven, gebaseerd op een verblijf in een standaard hotelkamer. Indien u speciale wensen heeft omtrent uw accommodatie of kamer, kunt u deze altijd kenbaar aan ons maken.

Excursies
Bent u op reis in Sint-Petersburg, dan mag u de Hermitage of het Peterhof niet missen. Of bent u in Kiev dan is het echt een must om het Pechersk-Lavra (Grottenklooster) te bezoeken. Maar naast deze bezienswaardigheden wilt u het land ook echt beleven. Daarom kunt u bij ons ook altijd terecht voor andere excursies, zoals een stadstour met een ervaren en deskundige gids. Of maak een idyllische boottocht door de grachten van Sint-Petersburg, een excursie naar het Lahemaa Nationaal Park of een sleetocht maken in een Trojka met een heerlijke wodka toe. Zo kunnen actievelingen bij ons ook een fietstocht of paardentocht maken en de cultuurliefhebbers bijzondere musea bezoeken. Creëer een herinnering met Sovjet Reizen!

Transfers
De transfers van de luchthavens en/of bus- en treinstations naar de geboekte accommodatie of visa versa kunnen door ons worden verzorgd. De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de stad waarnaar u reist. Graag geven wij een indicatie van enkele steden voor een auto voor 1 of 2 personen, minibus of bus.

Openbaar vervoer
In de meeste landen is het ook mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer, zoals treinen of bussen. Dit kunnen zowel binnenlandse als internationale reizen zijn. In het algemeen wordt er meer gebruik gemaakt van treinen, omdat deze sneller en vaak voordeliger zijn dan om met een bus te reizen. Er zitten vaak grote afstanden tussen steden en zo wordt er dan ook vaak met een nachttrein gereisd in diverse landen. Indien u met openbaar vervoer wenst te reizen, vraag dan aan een van onze medewerkers naar de beste opties die bij uw wensen voldoen.

Treinen
In Rusland wordt er voornamelijk gereisd met de trein. Dit kan zowel met de hogesnelheidstrein de “Sapsan” als de nachttrein de “Rode Pijl”. Sinds december 2009 legt de hogesnelheidstrein de Sapsan de 800 km tussen Moskou en Sint-Petersburg in minder dan 4 uur af. De trein biedt plaats aan 554 passagiers in en airconditioned 1e en 2e niet-rokers couchettes. De trein heeft tevens een restauratiewagen waar men dranken en/of maaltijden kan verkrijgen. Voor de passagiers in de 1e klasse is een warme maaltijd inbegrepen. De nachttrein is tevens een comfortabele en veelgebruikte manier van reizen tussen deze 2 steden. De Rode Pijl legt al meer dan 75 jaar de route tussen Moskou en Sint-Petersburg in 8 uur af. De moderne couchettes van deze trein zijn comfortabel ingericht en de bedden zijn voorzien van bedlinnen en comfortabele hoofdkussens. De nachttreinen hebben slaapplaatsen in 4-persoonscoupés (2e klas) of in 2-persoonscoupés (1e klas). In elke wagon is er een stewardess aanwezig voor uw comfort en veiligheid. Daarnaast wordt er ook veel gebruik gemaakt van de nachttrein tussen de grote steden in Oekraïne en Oezbekistan. Hieronder zullen we een aantal mogelijkheden van de treinen weergeven.

Bussen
Voornamelijk in de Baltische Staten of het traject tussen Sint-Petersburg en Tallinn worden bussen ingezet. Deze internationale bus is modern en heeft verstelbare stoelen en een toilet aan boord. U vertrekt in de morgen vanuit Tallinn of Sint-Petersburg en u komt aan het einde van de middag in de andere stad aan. Een busticket kost ongeveer € 75,- per persoon.

Gidsen
Onze lokale Engels- of Nederlandssprekende gidsen zijn enthousiaste en ervaren gidsen. Hun kennis over de steden en de bezienswaardigheden is enorm. Wij bieden u de mogelijkheid om een gids per dagdeel in te huren. Uiteraard zijn onze gidsen ook bereid om niet bekende bezienswaardigheden te bezoeken. Indien u geïnteresseerd bent in een bepaald thema of architectuur is het ook mogelijk om deze samen met de gids te bezoeken.

Visumverzorging
Voor enkele landen is een visum vereist. Een visum is een document wat inclusief met uw paspoort u toegang verschaft tot een bepaald land. Het visum zelf is een sticker of stempel welke na goedkeuring door het consulaat in het paspoort geplakt wordt. Sovjet Reizen kan u informatie verschaffen of u een visum nodig heeft en indien u deze nodig heeft, kunnen wij een visum voor u verzorgen.