Voor bedrijven

• Bedrijven en organisaties
Sovjet Reizen stelt alles in het werk om de reizigers de tijd van hun leven te bezorgen. Steeds vaker wilt men, om welke reden dan ook, een ander deel van de wereld ontdekken. Niet alleen de individuele reiziger, maar ook bedrijven en organisaties. Sovjet Reizen heeft veel ervaring met het organiseren van reizen voor bedrijven en organisaties, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is.
Met veel plezier organiseren wij uw reis, waarbij u mag rekenen op:

1. Persoonlijk contact
2. Een geheel vrijblijvende offerte
3. Een vast contactpersoon gedurende de organisatie van uw reis
4. Expertise in huis en wereldwijde contacten
5. Uw reis verzorgd tot in de kleinste details
6. Voor elk reisgezelschap: van individueel tot groepsreis
7. Bijna alle wensen zijn mogelijk

• Incentivereizen op-maat gemaakt
Heeft u inspiratie opgedaan door onze prachtige reizen op de website, maar wenst u voor uw reisgezelschap net iets anders, dan bent u bij Sovjet Reizen in goede handen. Wij zorgen dat uw incentivereis één groot avontuur zal worden. In overleg met u bieden we diverse teambuilding activiteiten, gecombineerd met cultuur in een prachtige omgeving.

• Reiswaardebonnen
De Sovjet Reizen reiswaardebon is het ideale cadeau om iemand op een originele manier te verrassen. Deze waardebon kan men gebruiken voor alle reizen in ons aanbod, denk aan cultuurreizen, citytrips, riviercruises of een individuele op-maat reis. Het bedrag van de reiswaardebon bepaalt u helemaal zelf. Origineel en flexibel.