Terug


Uw detailsHotel Details
Vlucht Details
Prijsdetails
Prijsdetails

Hotel Details

Maak uw keuze voor de prijsdetails

Homepage » Oekraïne » Kiev »
Oekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan Raketlanceerinstallatie LO Bewaar dit hotel

Oekraïne / Kiev

Reizen naar Oekraïne. Tijdens deze 4-daagse stedenreis Kiev combineert u een bezoek aan de hoofdstad van Oekraine met een dagexcursie naar de Raketlanceerbasis, een geheime site uit de tijd van de Koude Oorlog. U kunt alle hoogtepunten van Kiev op en eigen gelegenheid bekijken, zoals de historische gebouwen en het bijzondere grottenklooster Pechersk-Lavra.
Kies uw vertrek datum

Verzorging
Selecteer uw gewenste reisperiode
Aantal dagen
Selecter aantal kamers
Selecteer kamer type 1

Kies uw vertrek datum

Vertrek »
Aantal nachten
3 nachten
Do
14
Vr
15
Za
16
Zo
17
Ma
18
Di
19
Wo
20
Do
21
Vr
22
Za
23
650650650650650650650650650650
 « EerderLater »


Hotel Ukraina****
Een mooi hotel centraal gelegen in het centrum van de stad aan het onafhankelijk plein en hoofdstraat van Kiev. Het hotel is een statig gebouw te midden van restaurantjes, terrasjes, winkels, kerken en musea. Een ideaal hotel voor uw verblijf in Kiev.

Faciliteiten:
Naast 2 restaurants heeft Hotel Ukaina ook voorzieningen zoals een sauna. Andere voorzieningen zijn een bar met lounge area en een kapsalon.

Kamer:
Elke onlangs gerenoveerde kamer heeft een mooi uitzicht op de stad en beschikt over satelliet tv. Andere voorzieningen zijn een airconditioning, telefoon en minibar. De kamers beschikken over een badkamer met douche en of bad evenals een haardroger.

Bijzonderheden
• Alle bovengenoemde prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen
• Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers voor meer inlichtingen
• Minimaal aantal deelnemers: 2

Inclusief
• Retourvlucht vanaf Brussel naar Kiev met Ukraine Int. Airlines in de V-klasse
• Overnachtingen in Hotel Ukraina**** of gelijkwaardig op basis van logies/ontbijt
• Transfers van de luchthaven naar het hotel en v.v.
• Dagexcursie naar de Strategische Raketlanceerinstallatie incl. toegangsgelden
• Luchthavenbelastingen en toeslagen

  4DAGENKIEVMETRAKET

 • Dag 1 – Kiev
  Vertrek in de ochtend naar Kiev. Na aankomst transfer van de luchthaven naar uw hotel.

  Dag 2 – Kiev
  Ter vrije besteding.

  Dag 3 – Dagexcursie naar de Strategische raketlanceerinstallatie
  Vandaag wordt u opgehaald bij uw hotel om vervolgens naar Pervomaisk te rijden.
  Vele jaren was Pervomaisk een voor buitenlanders gesloten stad van strategisch belang. Hier was namelijk het hoofdkwartier van de divisie Strategische Raketten gevestigd. Een geheime lanceersite, waar diep onder de grond commandoposten en raket silo's met de meest geavanceerde nucleaire raketten verborgen waren.
  Tegenwoordig is het complex een interessant museum waar we o.a. de silo lanceerinstallatie alsmede de ondergrondse commandopost te zien zijn.
  De collectie van het museum omvat een brede verzameling van diverse raketmotoren waaronder SS19 “Stiletto” alsmede de R-12  ofwel de SS-4 Sandal welke geplaatst waren op Cuba ten tijde van de Cubacrisis.
  Ook omvat het museum een statische display met een tentoonstelling van diverse raketten waaronder de 33 meter lange intercontinentale ballistische raket SS-18 "Satan", met een nucleaire kop en een bereik van 15000 km.
  Terug naar kiev.
  Overnachting in Kiev.

  Dag 4 – Kiev
  Transfer van uw hotel naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

  Bijzonderheden
  Verlenging mogelijk.

Oekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan RaketlanceerinstallatieOekraine - 4-daagse citytrip Kiev met bezoek aan Raketlanceerinstallatie