Presentatie Reizen

Beste reizigers,

De voormalige Sovjet-Unie en haar omliggende landen zijn misschien niet de eerste bestemming die u te binnenschiet wanneer u uw vakantiebestemming gaat uitzoeken, maar waarom eigenlijk niet?

Rusland en de omringende landen bieden een grote variëteit aan culturele hoogtepunten en natuurschoon. Het elegante Sint-Petersburg  behoort tot de mooiste steden ter wereld. De legendarische Trans-Siberië Express reist van het kleurrijke Rusland naar het machtige China. Armenië & Georgië bieden als eerste Christelijke landen een eeuwenoude geschiedenis welke is terug te vinden in de vele kloosters en kerken te midden van een afwisselend landschap. Laat u imponeren door prachtige monumenten in pleisterplaatsen langs de Zijderoute in Turkmenistan en Oezbekistan. Maar ook bieden wij Noord-Korea en Iran aan die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. 

Laat Sovjet Reizen u overtuigen van de veelzijdigheid van deze regio en reis met ons mee!

Sovjet Reizen nodigt u van harte uit voor informatieavonden op ons kantoor aan de Isabellalei te Antwerpen. Tijdens deze dagen worden diverse bestemmingen besproken en heeft u de gelegenheid vragen te stellen aan onze specialisten die de bestemming persoonlijk kennen.

Deelname is gratis en de koffie staat voor u klaar.
Wij vragen u vooraf aan te melden via onze website
www.sovjetreizen.be

 


Graag tot ziens!

Aanhef:

Voorletters:

Achternaam:

Adres:

Woonplaats:

Postcode:

Land:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

  • 18 maart 2017, 14.00 uur (Diverse landen: Kaukasus, Iran, Rusland en Noord-Korea)